Kdo sem

Sem Eva Tasič, veterinarka in moja spletna stran je: http://www.kirovet.si.

Katere osebne podatke zbiramo in zakaj?

Komentarji

Ko obiskovalci komentirajo članke na naši spletni strani, zbiramo podatke, ki jih zahteva obrazec za komentiranje.

Kontaktni obrazec

Kadar nam s pomočjo kontaktnega obrazca zastavite vprašanje, vas bomo za namen lažje komunikacije prosili za vaše podatke, kot so ime in priimek ter e-poštni naslov. Zbiramo tudi podatke, ki jih po lastni presoji vpišete v kontaktni obrazec. Te podatke uporabljamo v namen komunikacije z vami in jih ne posredujemo tretjim osebam.

Piškotki

Z uporabo poškotkov lahko uporabnikom spletnega mesta zagotovimo prijaznejšo izkušnjo, ki brez nastavitev piškotkov ne bi bila mogoča.

S piškotki lahko informacije in ponudbe na spletnem mestu prilagodimo uporabniku. Piškotki nam omogočajo, da prepoznamo uporabnike naših spletnih strani. Namen prepoznavanja je, da vam olajšamo uporabo naših splethih mest. Uporabnikom spletne strani, ki uporablja piškotke, npr. ni potrebno vnašati podatkov o dostopu vsakič, ko spletišče obiščejo, saj se podatki v obliki piškotka shranijo na trdi disk.

Kadar koli lahko preprečite nastavitev piškotkov prek naše spletne strani z ustrezno nastavitvijo uporabljenega internetnega brskalnika in tako lahko trajno zavrnete piškotke. Poleg tega se lahko že nastavljene piškotke kadar koli izbrišete prek internetnega brskalnika ali drugih programov. To je mogoče storiti v vseh priljubljenih internetnih brskalnikih. Če izklopite nastavitev piškotkov v uporabljenem internetnem brskalniku, je lahko delovanje nekaterih funkcij našega spletnega mesta omejeno.

Analitika

Za sledenje trendom in prilagajanje ponudb posameznikom uporabljamo spletno analitiko podjetja Google. S pomočjo Google Analytics zbiramo splošne podatke o uporabnikih, njihovih zanimanjih in načinu uporabe spletne strani. Podatki so anonimni in jih ne moremo povezati z nobenimi drugimi osebnimi podatki, zbranimi s strani podjetja Google. Zbiranje podatkov lahko preprečite z zavrnitvijo piškotkov. Več o politiki zasebnosti podjetja Google si lahko preberete na: https://policies.google.com/privacy?hl=sl

S kom delimo osebne podatke

Osebnih podatkov ne posredujemo tretjim osebam, razen v primeru, kadar je to skladno z namenom, s katerim se osebni podatki obdelujejo po pravu EU in slovenskih predpisih.

Koliko časa hranimo podatke

Če na spletni strani pustite komentar, se ta in njegovi meta podatki shranijo za nedoločen čas. S tem lahko prepoznamo in odobrimo vse nadaljnje komentarje avtomatsko.

Kakšne so vaše pravice

Če komentirate na naši spletni strani, imate pravico zaprositi za prenos vaših osebnih podatkov in vseh ostalih podatkov, ki ste nam jih posredovali. Prav tako lahko zaprosite za izbris teh podatkov. To ne vključuje podatkov, ki smo jih dolžni hraniti v administrativne, pravne ali varnostne namene.

Kontaktne informacije

Eva Tasič
Naslov: Prušnikova 3, 2000 Maribor
E-mail: eva@kirovet.si,
Tel: 031 596 383

Končne določbe

Z uporabo spletne strani soglašate, da ste seznanjeni in se strinjate s pogoji, navedenimi zgoraj.
Česar ta pravila ne določajo, je določeno z veljavno zakonodajo.
Politika zasebnosti prične veljati 10. 8. 2020